Péniszfesztivál Kawasakiban!

2010.04.07. 08:20

Múlt péntek a szokásos úton haladt: Hot Staff. Szombaton ébredés után találkoztunk egy magyar lánnyal egy kávézóban, tök jó fej! Utána pihi volt, rákészültünk a vasárnapra, amit én (Barbi) nagyon vártam, Eszter annyira nem: Péniszfesztivál Kawasakiban! (utólag indexen is volt róla szó)

El is indultunk szépen, majd találkoztunk néhány ismerőssel Tokyoban félúton, két francia sráccal és egy ukrán párral. Ennek a hagyományos fesztiválnak a lényege, hogy imádkozzanak a szent fallosznak a nemi betegségek ellen, valamint a termékenységért. Ezert egy rakás japán körbehordoz Kawasaki utcáin 3db méteres pénisz-szobrot, a nézősereg (80%-ban túrista) pedig ennek nagyon örül.

Amikor megérkeztünk láttuk is, ahogy hordozzák körbe ezeket a szobrokat (1 nagy rózsaszin és 2 szentélyben lévő), a túristák meg majd megőrültek. A java ezen turistáknak persze amerikai volt, akik szépen alkalomhoz illően be is öltöztek... Illetve még rengetegen (gyerekek is) pénisz formájú nyalókát szopogattak. Sokat nem lehet ehhez hozzátenni, beszéljenek a képek, és videok. :)

 

 

 

Mellette még kicsit megnézegettük a várost, egész helyeske, ez is tele van szentélyekkel, of course.

Utána visszanéztünk Tokióba, két kerületet néztünk meg: Harajuku-t és Shibuya-t,de erről majd a következő postban.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokjapanban.blog.hu/api/trackback/id/tr341900798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farkasklara 2010.04.14. 18:55:01

gratula az érdekes,tanulságos irásokért!Irigység a sok érdekes látnivalóért!puszi klári

Barbi_csibenyul 2010.04.19. 07:08:15

Köszi! :) Majd probáljuk gyakrabban frissiteni azert a blogot. Puszi!
süti beállítások módosítása