Idén második alkalommal szerveztek Tsukubatól nem messze katonai rendezvényt, ahol  részt vettek Japán katonai alakulatai is, ők bemutatót tartottak a felszerelésükről, ejtőernyőztek, mi pedig kézifegyvereket vehettünk a kezünkbe, beöltözhettünk és végül, de nem utolsó sorban beülhettünk a II. világháborús tankokba, helikopterekbe. Az előző bemutató alkalmával repülhettek is a látogatók kétpropelleres helikopterrel, de ez most kimaradt. Biztos múltkor már elég embert toboroztak... Mivel Barbi előző este bulizni ment Tokióba (erről egy másik bejegyzésben lesz szó), a cseh haverommal mentem megnézni ezt a rendezvényt.

 

 

 Bemutató után elmentünk egy biciklivel nem messze található - bár ezzel az ócska citybike-kal messzinek tűnő - tóhoz. Nagyon szép hely, nyáron biztos kijárunk ide, a part közelében még egy malom is volt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokjapanban.blog.hu/api/trackback/id/tr812017356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihálykirály 2010.06.04. 10:12:13

"Bemutató után elbicikliztünk egy biciklivel nem messze található - bár ezzel az ócska citybike-kal messzinek tűnő - tóhoz." Tyűű Eszti, látom már kezd hatni a távollét. Nem nagyon jöttem rá mit jelent ez a mondat :-)

Mihálykirály 2010.06.04. 10:12:53

Hat a fogalmazásgátló :-))

Eszter_L'Arc-en-Ciel 2010.06.04. 13:06:54

@Mihálykirály: Mihályka! Ha így sem tetszik a mondat, akkor találj ki valami jobbat :)
süti beállítások módosítása