Sportolas Tsukubaban

2010.06.02. 07:33

Bar csak egy kis varosban lakunk, azert szerencsere a sportolasi lehetosegek eleg tagak. Kezdetnek peldaul heti 2x van box tanfolyam a szomszed parkban, amire rendszeresen jarok. Ebben a parkban egyebkent van uszoda, foci-, baseball-, tenisz- es futopalya is. Eszter is ide jar futni, mert egy nagyon korrekten kiepitett rekortán futo ut van kialakitva. Ugyhogy valogathatunk a lehetosegekben. Ezenfelul a hazunkban van egy kisebb konditerem is valamint pingpong asztal.
Neha pedig spontan szervezesu lehetosegek is vannak, szombaton peldaul 5-en kimentunk focizni 2 orara. Az elotte levo szombaton pedig Sport nap volt a Tsukubai egyetemen. Ossze is talalkoztunk az egyetemista sracokkal, majd felmentunk a sportpalyara, ahol a japan sracok csomo sportversenyt rendeztek. Volt lehetoseg roplapdazni, kosarazni es vizipisztoly-csatazni is. Majd megmerkoztunk a helyi profi kidobos-csapattal, akik persze hamar elvertek minket, mivel 1. osszeszokott csapat volt, mi meg csak osszealltunk haverok; 2. ok rendszeresen edzettek, mi meg meg a szabalyokat is alig tudtuk.

 

Most penteken pedig karate orara mentunk, amolyan kulturalis bemutatora amit a munkahelyunk szervezett a helyi Kyokushin Karate dojo-ba. Eloszor vegigneztunk egy negyedoras bemutatot, hogy hogy harcolnak a helyi profik illetve az orara jaro gyerekek, illetve az oreg sensei kettetort egy betonkockat illetve szetrugott egy baseball utot. Utana nekunk is vegig kellett csinalni nehany karates uto es rugo gyakorlatot. Vegul en kiallhattam es elem tettek egy fadarabot amit egy utessel eltortem :), illetve utana nagy oromomre meglattam egy boxzsakot es szepen lilara szetcsaptam a kezemet (ezzel riogattam utana a barataimat napokig). De az este masik erdekessege a nekunk udvarolgato feketeovesek voltak, ami annyra furcsa jelenseg volt, hogy napokig ezen rohogtunk.

Edzes:

 

 

 

Szetcsapom a fadarabot + a kezem masnap:

 

 

 

 

 

 

Uj karates barataink :D

 

 

 

 

 

 

 

 

A bemutato legeleje:

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokjapanban.blog.hu/api/trackback/id/tr822049891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence84 2010.06.03. 22:43:02

shotokan karatéztam 3 évet, ezzel a videóval sikerült felidézni a halálos unalmat, amit az edzéseken éreztem...
süti beállítások módosítása