A gaijinok szerelmi élete

2010.06.20. 17:04

A gaijin-ok (ejtsd gájdzsin) a japánban élő külföldiek, szó szerinti értelemben idegenek, kivülállók. Azaz mi. Személyes tapasztalatok hijján rengeteget beszélgettünk külföldi pajtásainkkal a témáról, hogy is miként is alakulnak a szerelmi szálak a felkelő nap országában.

Hát bizony meg kell állapitani, a gaijinok világában feje tetejére állnak a szerepek. A nyugati világban nem nagyon kell részletezni mi a felállás. Vannak a lányok, és vannak a fiúk akik udvaronak nekik. (Jobb esetben) a lányok válogatnak a nekik udvarló fiúk közül, és a legjobb jellemzőkkel rendelkező fiúegyedet párjuknak választják. A fiúknak emiatt nehezebb sorsuk van, több erőfeszitésbe tellik becsajozni, és ha az illető srác neadjisten csúnyácska is (aka Monitor Johnny), roppant kicsik az esélyei sajnos. A japánoknál sincs ez másképp: A japán fiúk hajtanak a japán lányokra, akik szépek, csinosak, és a fiúk is probálnak jól kinézni és megtesznek mindent hogy felszedjék a kiválasztott lányt.

Na de a gaijinok világában a feje tetejére fordul a világ. Itt felejtsük el a szokott szerepeket, hogy a fiúk udvarolnak, lányok válogatnak, neeeeeeem. A helyzet a következő: A gaijin fiúk el vannak foglalva azzal hogy a japán csajokat hajkurásszák, a gaijin lányok meg csak várnak, várnak, de a fehér herceg a közelben sincs. És ez bizony nagyon furcsa felállás. Nem egy kifejezetten gyönyörű magányos lányt látok itt a baráti körömben, akik szingik. A fiúk eközben hajkurásszák a japán lányokat, akik körében még a csúnyácska srácok is kifejezetten népszerüek. Komolyan mondom egy csunya srácra is több japán lány jut , szinte versengnek a kegyeikért a japán lányok. Körbeudvarolják őket, dudálnak rájuk kocsikból, meg minden. Nem csoda hát hogy a gaijin fiúk érdeklődése nem a gaijin lányok fele fordul, hisz azt oly macerás és munkával jár meghóditani :) Igy a gaijin lányoknak maradnak a japán fiúk, ami valljuk be ritka párositás.  És mivel a japán fiúk hiresen félénkek (shy) és nemigen udvarolnak a gaijin lányoknak (félnek a visszautasitástól, komplexusaik vannak, és úgy gondolják hogy a fehér lányokat ők nem érdeklik), lényegében sokaknak az apáca életmód marad.

Forditás:

1. Hősünk odahaza a Kanada nevű bolygón csak egy átlagos srác volt... "Stréber!"

2. De amikor a Japán nevű bolygóra ért... "Mi?!"

3. .... ő lett Karizma-man! "De cuki!"

4. "Watashi wa Charisma-man desu" (=Karizma-man vagyok)

5. De meg tudja e védeni magát hősünk az esküdt ellenségétől, a Nyugat-nőtől?! "o-ó","Stréber!"

Meg tudja e menteni magát Karizma-man időben? (Következő hónapban kiderül...)

 

:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokjapanban.blog.hu/api/trackback/id/tr742095920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence84 2010.06.23. 23:43:02

ez érdekes volt, tetszett :)

Mihálykirály 2010.07.08. 08:46:25

Tsáá Csajok!

Hát ezek szerint elég sanyarú sorsotok van :-( És Barbicsibe ennek ellenére maradsz még fél évet!? :-O Vagy Neked pont mákod van, Te kis hamis...

Barbi_csibenyul 2010.07.08. 10:07:34

bizony-bizony, ennek ellenére ;)

Szutubi szan · http://japan.blogol.hu/ 2010.07.27. 17:19:46

Szeeeeeegény western lányok! Annyira rossz nekik!!!
süti beállítások módosítása