1. hét... hétköznap

2010.03.15. 12:23

A keddi nap is elég összetett volt, csupa rohangászás, ügyintézés. Lakcímbejelentéssel, TB ügyintézéssel, bankszámlanyitással keztünk, majd délután megvolt az első látogatás az új munkahelyen. Onnantól kezdve naponta járunk be dolgozni 10-5ig (najó Eszter 9től) minden hétköznap. Főnökök rendesek, nincs nagy pörgés, laza melónak ígérkezik :)

 

 

 

 

 

 

 

Benn megismerkedtünk egy lengyel sráccal (aki időközben sajna hazament), és ő megismertette velünk a város fontosabb helyeit, többek között a külföldiek gyülekezőhelyét - a Hot Staff nevü kocsmát. Jó kis hely, 500yen-ért kapható bármilyen alkoholos üccsi, és össze lehet barátkozni más "alien"-nel (a japók így hivjak a külföldieket), mindenki oda jár szocializálódni. Mi is ott töltöttünk 3 estét, jó volt nagyon, össze is barátkoztunk még 2 amerikaival, egy csehvel meg egy szlovákkal. Kár hogy a fele az új pajtásoknak mindig haza megy 1-2 héten belül, nagy a fluktuáció...

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokjapanban.blog.hu/api/trackback/id/tr851840957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása