St. Patrick's Day!

2010.03.30. 13:27

Múlt héten nem nagyon történt semmi, munka munka, péntek Hot Staff. Szombaton karnevál volt a városban, megünnepelték St. Patrick's Day-t. Ez a nap az írek nemzeti ünnepe, Szent Patrik napja. Úgyhogy nem egy típikus japán ünnep nap, és mi sem értettük miért veszik a japók ezt ennyire komolyan, de jónak tünt a program (itt), sok ember lesz, rengeteg ír, gondoltuk biztos jó lesz. Majd iszunk velük egy Guiness-t.

El is mentünk. A parádé abból állt, hogy az ír zenészek mentek sorban az utcán, miközben zenéltek, hagyományos skótduda, meg mindenféle egyéb hangszeren játszottak. Mögöttük pedig vonultak a külföldiek, meg a tömeg, mindenki zöld-narancssárgában.

A defekt csak annyi volt az egészben, hogy az összes ír népzenész japán volt, a mögöttük vonuló külföldiek pedig körülbelül 15 darab kelet-európai fiatal és 1 darab ír család. Összesen kb 40 ember vett részt a "parádén". :)

Utána még elbúcsúztattuk az amerikai pajtásainkat akik visszamentek az USÁba, aztán hazamentünk, edzettünk, majd másfél napig semmit se csináltunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokjapanban.blog.hu/api/trackback/id/tr741880619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alphabravocharlie 2010.04.07. 17:00:50

Oh, hey csajok, nemrég tévedtem a blogotokra és tetszik. Postot. Még. Sokat. :)
süti beállítások módosítása